CORETAN TERBARU NADH

Saya gentel awak punya...part 2

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Siapa nak sangat tahu tu. Seperti yang dijanjikan aku memberitahu apa maksudnya. Sebelum tu mari kita ingat balik apa bendanya ni klik Part 1. Malas klik? Okeh aku copykan untuk korang.


Saya pegang awak punya
awak pegang saya punya
kita sama-sama pegang
pegang ee nya


Saya ramas awak punya
awak ramas saya punya
kita sama-sama ramas
ramas ee nya

Saya picit awak punya
awak picit saya punya
kita sama-sama picit
picit ee nya

Saya gentel awak punya
awak gentel saya punya
kita sama-sama gentel
gentel ee nye

Amboi suka korang kan entry berbaur lucah ni. Ramai dah tanya. Ramai ke? Lebih dari seorang kira ramailah tu. Sejukkan hati sendiri.

Jawapannya ialah...

Saya pegang awak punya
awak pegang saya punya
kita sama-sama pegang
pegang tangannya


Saya ramas awak punya
awak ramas saya punya
kita sama-sama ramas
ramas jarinya

Saya picit awak punya
awak picit saya punya
kita sama-sama picit
picit hidungnya

Saya gentel awak punya
awak gentel saya punya
kita sama-sama gentel
gentel telinganya

Hah nampak? Sengih? Nak maki aku? Silakan. Semua yang komen berfikiran blue. Termasuk aku. Kan aku kata sesuai untuk bakal guru. Group tu kata buat akak-akak yang dah kahwin boleh cuba dengan suami. What? Mentang-mentang kami tak ada suami. Haha =)
Post by,
Miss Ran 

11 comments:

sissyira said...

salam

baca sambil ramas cuping telinga..haha

mocha pearl said...

hahaha...

Miss Ran said...

@syira wslm haha sabar jela kan
@mocha kenapa? haha

Tasha said...

baiklah...... tapi syaa tak suka gentel2 and ramas2 semua tu.... geli..... bnyk lagi kerja lain nak buat. hahaha

Miss Ran said...

hehe tasha2..tak suke jugak haha
jom wat esaimen

shahjiehan said...

dah kene kawen miss ran ni!! hahahhaha

Miss Ran said...

haha mane ade
bg adek lepas dulu=)

Tengku Puteri said...

haha....nerbes r...haha

Miss Ran said...

nebes npe? ehem2

cik pulau said...

wahahaha.. agaknya sume orng pun akan pikir blue dgn ayat2 camtu...
termasuklah cik pulau.. lalala~ ^^,

Miss Ran said...

pulau agakla..haha malu utk mngku

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers