CORETAN TERBARU NADH

Aku mengaku aku sensitif

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Pengakuan berani mati. Erk siapa kata perempuan ego? Tengok aku. Terang-terang mengaku aku sensitif. Hati tisu ni. Sekali tersentuh pasti akan tersentuh sampai bangun esok pagi. Aku terharu beribu kali pagi ni je. Macam-macam komen, entry membuatkan aku nak nangis. Belum nangislah. Nanti ada cop aku cengeng. Masaklah!

Serius aku tak suka segmen bro Ben kali ni. 3 ENTRY membuatkan aku terharu. Rasa nak terjun bangunan. Tak sangka aku tersenarai. Buat ketiga-tiga blogger yang sanggup letak link aku terima kasih banyak-banyak. Aku bukan orang kaya nak bagi duit atau hadiah. Bingkisan tulisan ni khas untuk kalian. Aku hargai. Weh sudahlah aku nangis kang. Stop here!
Link orang tu? Pandai-pandai korang terjah k!
Post by,
Miss Ran 


3 comments:

Adinda Amy Sensei said...

hai miss ran....apa khabar?

Fyqa said...

huihh., udoh kenape nih. hehe

Sunah Mohammad said...

hahaha~ adoiii...sensitippppp betul la u ni...:D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers