CORETAN TERBARU NADH

Observe pertama

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Syukur akhirnya lecterur aku tunjuk muka hari ni/ Serius dah minggu dua praktikal membuatkan aku esaited nak habis cepat. Tapi mesti rindu kat bebudak tu. Ada 2 minggu lagi. Cayok.

Komen panjang lebar. Banyak kena perbaiki. Insan biasa tak lekang dari membuat kesilapan. Tapi apa yang kita boleh buat ialah memperbaiki kesilapan yang lalu.

Selamat komen yang membina. Kalau kondem-kondem terus aku nangis time tu jugak. Aku dah ugut kanak-kanak senyap. Tapi mereka tak dengar kata sangat. Tapi okeylah. Melayang duit nak beli coklat untuk mereka minggu depan.

Janji kena tepati. Ganjaran sekali sekala apa salahnya. Coklat apa ye? Yang 20 sen ada tak? Haha kedekut=P
 Post by,
Miss Ran 

1 comment:

Sunah Mohammad said...

kedekut betul cikgu ni, da la suh orang senyap je tadi..tak aci, bab ceklat cadbury! hahaha~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers