CORETAN TERBARU NADH

Review Blog Cik Bun

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sini ada budak gedik. Dia nak saya yang tak dikenali ni review blog dia. Wah sebab peminat dah minta. Kenalah tunaikan. Haha kang aku dah popular tak sempat nak review-review ni. Haha gedik betul. Anak siapa?

Header:
Ada ke? Comel dah hello kitty tu. Cuma macam kanak-kanak riang. Mungkin identiti blog beliau.

Tajuk entry:
Tulisan penin sikit. Kalau pendek bolehlah baca. Kalau panjang mahu buta mata i yang memang rabun ni hehe=)

Background post:
Patut lebih cerah dari background. Macam background bagi gelap ke?

Tulisan entry:
Justify kalau nak. Warna purple patut lebih gelap. Susah nak baca.

Tu aje. Jangan kecik hati pulak. Tak larat nak pujuk.

Ini belog khayalan cek puteri. Pergi tengok blog beliau.
 Post by,
Miss Ran 

2 comments:

aliarosli said...

amboi,budak gedik ke??
peminat ke??
hahhahahahah,lawak lah

watkan header boleh??
hahhahha

yeah,BERTUKAR!!!

Sunah Mohammad said...

hahaha~ alia da kene review nehhh...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers