CORETAN TERBARU NADH

Pengsan!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Baru buat sambungan ada dah yang minta buat lagi. Weh aku tak berbakat nak tulis cerita. Nangis-nangis nak taip. Kalau tengok kat tab karya-karyaku tu emmang ada novel tapi setakat part 2 je. Haha cerita ni jelah paling panjang aku buat.

Serius bakat terperap ni memang busuk. Haha aku bukan tak nak sambung. Segan nak sambung. Asyik aku je update. Haha aku karang cerita esok okey tak? Pengsan. Jammed kepala fikir idea, jalan cerita, watak perwatakan. Macam mana novelis hebat berkarya ye? Okey nak PENGSAN! Layan cerita Aku dia dan paparazzi dulu part 6 dulu k.
 Post by,
Miss Ran 

2 comments:

Sunah Mohammad said...

hehehe..sebab best, tu mintak sambung! :p

aliarosli said...

pengsannnnnnnnnnnnnnn

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers