CORETAN TERBARU NADH

Pengalaman pertama

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Serius tak tahu nak cerita apa kat sini. Just nak cakap perasaan bercampur baur. First, dapat kenal dan ramah dengan blogger lain di putrajaya hari ni. Second, tak nak cerita. Biarlah yang lain bercerita. Aku seronok jumpa semua orang. Thanks. Esok insyaallah kita jumpa lagi. Itupun kalau terserempaklah. 

To Abang Fir tak silap, sorry. Tadi cuak, malu, segan. Semua ada. Rasa macam menyusahkan pulak. Sorry.

3 comments:

cik pulau said...

jelezzzzzzzzzz...
huhuhuhu..

aliarosli said...

best la!

fRaMe+LenSeS said...

beshnyaa.. ni bila nak jmpa nadh y tak pemes plak ni? :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers