CORETAN TERBARU NADH

FanPage blog ini

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kini dengan rasminya aku membuat fanpage. Mungkin kerana gedik melanda. Taklah. Aku dulu ada buat page konon nak meniaga. Dari delete baik aku tukar. Jadilah fanpage rasmi.

Sesiapa nak like bolehlah. Tapi aku tak janji aku akan rajin ping kat sana. FB leceh sekarang. Kena verify word je. Kenapa ye? Bosanlah FB ni. Tak tahu. Kena cari hobilah lain macam ni.

5 comments:

mas saari said...

wah dah ada fan page gitu...
akak dah like, jgn lupa like fan page akak jugak tau...hehehehee

fRaMe+LenSeS said...

tang bab kena verify word mmg membosankan aa.. apa pn Nadh dah like fanpage ni.. hehe

aliarosli said...

hhahhaha, banyak berubah la fb

masih blur lagi nak guna

hahhahaha, lama tak guna

shahjiehan said...

wah..lama x mai sini... ade fan page eh.. tahniah!

sissyira said...

salam

wah dah ada fanpage dia, maju setapak..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers