CORETAN TERBARU NADH

Donut gebu selamat di perut

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Nyummi. Masakan ibu memang lazat. Sekali sekala buli ibu apa salahnya. Time nilah nak merasa masakan dia. Ye tak? Hehe ibu aku buat donut. Semalam karipap. Kenyang. Sempat merepek. Buat bentuk pelik-pelik. Last-last bentuk bulat kecil jadi kegemaran.

Gambar ada tapi malas pulak upload. Nantilah upload. Nak jeleskan semua je. Minum petang bersama  keluarga terbaik. Tak sabar nak makan malam pulak. Kadang kita rasa annoying sebab kena makan on time sama-sama tapi bila dah ramai yang kahwin. Ada anak sendiri. Dah ke benua lain. Makin kurang family. Baru rasa sunyi. Jangan biarkan ia berlaku. Hargainya sebelum terlambat okey=)

ps: Gembira rakan seperjuangan kembali mempunyai idea untuk dikongsikan kepada pembaca. Gambate!

3 comments:

aDisH.sHidA said...

WAH WAH SEMUA PAKAT DONUT NIE...AKAK NAK KARIPAP....

Sunah Mohammad said...

gambar manaaaaaaaaaaaaaaaa??????? :D

thanks iffah... :) idea dari pcm tu... ;)

mas saari said...

tulah...mana gambarnya??

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers