CORETAN TERBARU NADH

Kalau aku pergi gath

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kalau aku nak pergi gath sabtu ni, ada yang nak jemput tak? Kat KL Sentral. Takkan nak pergi bawak kereta. Dah tak tahu jalan. Sunyi kalau tak keluar mana-mana ye tak? Ke aku pergi naik ERL Putrajaya dengan bro ben. Okey tak? Huarghhhh siapa nak pergi gath. Tumpangkanlah aku kesian ni=P

3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

gath apa ni Miss Ran? nak ikut...

Bigdaddyz said...

pergi jer...

aliarosli said...

hahhahaha, meh kite bawakkan

nak pergi pusing satu dunia pun boleh

tapi dalam mimpi jelah

hahhahha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers