CORETAN TERBARU NADH

Mandi | Kartun | Ipad

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku memang jenis malas mandi. Tapi atas kesedaran diri yang menebal pergi mandi jugak. Tu pun asyik kena kacau suruh bangun makan. Tension. Cuti-cuti ni pun ada jugak nak mengetuk pintu. Haha padan muka kena jerit sekali.

Aku tidur lewat semalam. Bukan kerana bola ye. Tak minat langsung. Sebab layan kartun. Komik menyerang aku dan kawan-kawan. Dia asyik tengok kartun kat youtube. Siap download ikut samsung galaxy ace dia. Agak  jeles.

Aku apalagi gunalah lappy kesayangan download cerita sambil tengok kartun online. Ada jugak try cakap dengan ibu beli handset lagi canggih dari ibu boleh tak? Ibu pun bisinglah apalagi. Dia dah tua baru pakai touch screen. Yelah-yelah aku pergi beli ipadlah macam ni. 

Bajet banyak duit. Ikutkan nafsu semua aku nak beli. Tulah manusia. Bak kata pelakon cakerama semalam, perempuan ada 99 nafsu. Apalagi layankan jelah. WATDEHEK! Ingat main sedap je ikut nafsu. Macam-macam. Cepat sedarkan aku supaya tak terikut sangat dengan nafsu gadjet ni=P

4 comments:

Sunah Mohammad said...

Rasa macam semua nak beli kannnn...tapi kita ni mana la kerja lagi...

dear, i nak nangis...baca komen u... T_T

ShashaCatering said...

Sesekali buat apa yang kita suka tu takper. Tapi jangan selalu sangat nanti banyak buang masa pulak... Betul ke? ;)

aliarosli said...

hhahhaha, kite pun kene kejut jugak

soh makan, joging, men basikal

tapi belum mandi

hahhahha

fRaMe+LenSeS said...

ahahahahahaha.. Bodek la mama.. Hihihi

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers