CORETAN TERBARU NADH

Kiranya tempias membasahi jendelamu, itulah air mata yang jatuh di pipiku...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Beratnya rasa hati nak melangkah pergi
Tetapi apakan daya aku terpaksa
Buat kali terakhir inginku mengucapkan
Semoga dirimu berbahagia selalu
Tentang diriku ini
Terserah padaMu Tuhan menetukan...

Tak perlui kau bertanya ke mana ku pergi
Pandailah aku menjaga diriku ini
Sekali kumelangkah oh biarlah ku teruskan
Perjalanan ini walaupun sendirian
Hanya Tuhan yang tahu dukalara hidupku ini
Tak terkata, aduhai sayang...

Ku masih lagi teringat
Bicaramu yang terakhir
Pedihnya hinggamenikam kalbu
Bisanya...

Selamat tinggal sayangku
Selamat tinggal kasihku
Aku terpaksa pergi dahulu
Kerana terluka hati ini

Kiranya tempias membasahai jendelamu
Itulah airmata yang jatuh di pipiku
Kiranya sang bayu menyentuhi paras wajahmu
Oh itulah rinduku yang menyebut namamu
Setelah sekian lama tak jumpa


Sayu je. Kena dengan mood aku sekarang. Part tinggi paling aku suka. Nak karaoke tapi tengah study. Jadi layan jela. Jangan ganggu aku study wahai blog. Tangan gatal nak mengupdate je=(

3 comments:

cik heroin said...

hai awk ^^,

ni ade tag

http://cikheroin.blogspot.com/2011/05/virus-tag-ajak-kawin.html

fuuyooh said...

salam kenal ustazah dan follow.. hehe
Fuyoh blog

Halimatun Sa'adiah said...

lagu yg salu sy karoke mse frust couple dlu..tp part tggi jarang dpt nyanyi..pnah skali je lpas part tggi,tp time 2 hati mmg tgh sadis gle la..
2 yg dpt bwk lagu ni smpai abes, padan dgn mood..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers