CORETAN TERBARU NADH

Paparazzi terjah aku?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Jangan memain sekarang ni. Paparazzi ni memang suka tengok blogger. Memang terbaiklah paparazzi ni. Selalu asyik usha pasangan hangat. Kali ini sibuk bersegmen juga hangat. Terbaik dari ladang.

Kenapa? Sebab peminat serbu tadi. Tu tengok bilangan follower tu. Paparazzi tu punya kerjalah. Paparazzi ni lagi popular dari artis tahu! Apapun terima kasih sebab promot blog ni secara tak langsung=)

Promot? Mesti korang hairan. Alah paparazzi gila segmenlah. Tak kenal? Abang ketak-ketak kenal? Tak jugak? Nak kena ni!

3 comments:

JIJI YU said...

dah masyhur dah ko weh..ahaha

Sunah Mohammad said...

pewwwwwwwwwwiiittt!

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh.. tahniah2. :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers