CORETAN TERBARU NADH

Cabaran membuat nasi lemak

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Erk ada yang cabar ke? Tak adalah aku saja je cabar diri sendiri. Hehe lagipun tetiba mood baik hari ni. Dah siap pun nasi lemak. Nak gambar? Ayah aku dah makan kot. Haha nak katanya sangat semangat pagi-pagi masak.

Yelah nak keluarkan. Takkan nak biar orang tak makan. Buat baik sikit. Hehe tapi nasi aku lembik. Tadi aku tengok macam tak masak. Tambahlah air. Jadi over pulak. Harap okeylah kejap lagi. Mak aku mesti bangga. Ibu jeles tak? 

Mak tak ada. Jadi kami suri rumah sepenuh masa. Haha macamlah ibu ada kitorang bukan tukang masak. Haha ibu jangan marah ye. Nasi lemak saya seksi. Ada kacang, ikan bilis, sambal ikan bilis, telur dadar, telur rebus. Nyummi!

2 comments:

saya YANA said...

byk nye telur.. haha... Yana pon lom pandai buat nasi lemak.. tau order dan makan je.. hehe..

aliarosli said...

hehehheheh, reti buat gak

buat gemukkan badan

hhahhahahhaa

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers