CORETAN TERBARU NADH

Aku suka sangat kat dia ni

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ya sangat suka kat seseorang. Dengan tak malu aku beritahu satu dunia. Bila tengok dia jantung aku laju semacam. Kadang bila nak tidur kena pandang muak dia. Bagi aku sejuk je bila pandang. Orang kata tak baik tengok lama-lama. Tapi tulah dari mata jatuh ke hati.

Sekarang dia berjaya. Aku takut nak luahkan. Kat sini je aku berani. Aku tahu dia takkan baca tu sebab aku post. Kalau aku tengok dia pun dari jauh. Sebab dia takkan perasan aku punyalah. Aku sedar aku siapa.

Oh shaheizy sam!!!! Aku tak tengok bukan bermakna aku tak sokong kau. Aku suka lakonanmu!!! Cayalah!
 Post by,
Miss Ran 

4 comments:

Chegu Zubir said...

tul dia kat Shaheizy Sam ek.hehehhe

jom baca nih
*Cara-Cara Meningkatkan Pendapatan Nuffnang Dengan Betul : Bahagian 01 *

cik pulau said...

suke la tengok dia.
paling takleh blah..
sempat tu snap gamba before nek pentas..

hahaha.
kita bakoo.. kita bakoo.^^,

Woofer Storm said...

haahaaaa tkpe2,lepas ni confrm shaheizy sam contct kamu k..jgn risau,.heheheee

Sunah Mohammad said...

bakpe sume suke ni? hahahaha~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers