CORETAN TERBARU NADH

Ayam Penyet

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Okey aku semalam keluar membeli barang untuk BBM. Kanak-kanak suka benda warna warni. Kenalah korban duit kan? Nak jadikan cerita aku pergi makan. Ayam Penyet. Nampak mahal restoran tu. Oh ya kat Melaka ada. Kat Tesco Melaka. Sesiapa nak boleh cuba. Sedap!

Cuma layanan tak memberangsangkan. Kitorang berdua duduk adalah nak dekat 5 minit baru tanya order dah ke? Tahulah nampak miskin. Tapi mampu okey. Makanan standard. Air green apple sedap. Nyumi. Harga total nasi, ayam dan air RM14. 

Cadangan aku, korang yang lapar pergi makan. Sedap! Murahlah dari korang pergi hentam McD tu kan? Hehe Kenyang u.

Klik sini untuk tengok rupa makanannya. Memang hidangan superb. Tetiba teringin nak pergi Taman U kat Skudai. Kat situ banyak kedai ayam penyek. Teringat makan malam yang indah dan kepedasan=) 
Post by,
Miss Ran 

3 comments:

Chegu Zubir said...

ayam penyet best...hehehe

jom baca nih
Entry Panjang-Panjang???perlu ke????

Az-Zahra Fauzee said...

oh~
macam menarik..=)
nanti nak pegila..

mahfudzah said...

nak ikot gi berjimbaaa!hehehe..pulau oh pulau

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers