CORETAN TERBARU NADH

Murid zaman sekarang part 3

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Haish penat aku terang ni. Ramai yang tak faham lagi. Kena masuk bab 3 dah. Memberikan aku idea untuk buat entry lagi. Memang innocent semua ni. Meh aku cerita dengan detail. alia rosli, padli, mutiara ye.

Sebenarnya ada sehelai rambut panjang kat bahagian leher, iaitu kat kolar baju seorang budak laki. Faham?

Lepas tu aku tanyalah ni apa? Merujuk kepada rambut panjang. Memang bukan rambut dia. Sebab dia botak. Lelaki mana ada simpan rambut panjang kan? Aku konon nak bagi dia cuak. Rambut hantu mana sesat kat dia.

Faham tak jalan cerita ni? Lepas tu seorang kakak pembantu ni cakaplah kat aku. Tanya budak tu tu bulu apa. Still merujuk sehelai rambut gugur yang panjang tu. Dah gugur rambut panjang tu. Bukan milik sang lelaki. Faham?

Aku dengan tak bersalahnya aku tanyalah ni bulu apa kat budak laki tu sambil pegang sehelai rambut panjang yang gugur.

Budak tu jawablah bulu mak. Lucahlah. Faham tak? Aku malas nak tulis lucah-lucah. Pengsan orang lain baca. Kira dia merujuk kepada bulu yang ada kat mak dia. Panjang tu. Tak kisahlah bulu dada, bulu ketiak, bulu roma, segala bulu. 

Tapi aku nak kata betapa tak senonohnya budak tu boleh dia jawab bulu mak dia. Kalau dia jawab bukan bululah cikgu, rambut. Aku terima. Ini jawapan lucah untuk seorang kanak-kanak berumur 6 tahun. Bukan darjah 6 tau!

Pening aku fikir. Kesian mak dia dapat anak mulut macam %*$#^*.

Siapa tak faham lagi? Meh bagi no telefon. Aku telefon dan aku terangkan dengan lebih detail. Penat mak nak terang. Kalau ujang atau ayeem ayam mesti faham je ni=P
 pergi ke part 2 and part 1 kalau nak tahu cerita sebenar.
 Post by,
Miss Ran 

4 comments:

aliarosli said...

hahhahahhaha,tergelak bace

sabau jelah,

ek? nah nombor 0177777777,tepon skunk


hahhahahha
ok,dah paham dah

ek? memang berbakat jadi cikgu

abah kate cikgu kena banyak sabau sebab kalaw budak tak paham,kene terangkan, takleh nak marah

Sunah Mohammad said...

erk..dahsat no budak tu ye.....kene gi older post banyak2 kali ni nak tau cite..hehehe

Tasha said...

okay.... dah cuba baca beberapa kali dan faham dah apa yang cikgu kita cuba sampaikan. hehehe....

padlie said...

Perenggan ketiga last tu la isi tersiratnya... hahaha
Kesian cikgu dpt student inesen cam saya..;p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers