CORETAN TERBARU NADH

Aku ada hutang dengan merpati dan pipit ni

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hah baru aku ingat hutang aku. Tak ingat pulak. Dah cakap kena buat. Kang kata tipu pulak. Ni entry khas sebab ada paluan kompang orang kahwin. Erk siapakah? Biarlah rahsia. Tapi dengar macam kuat je bunyi kompang ni. Makin menjadi-jadi. Harap nasi minyak mereka masak dengan sedapnya. 

Tukang masak handal masak weh. View kita sekarang di bendang. Kahwin tengah sawah. Oh ada mamat ketak tengah bersilat depan pengantin merpati dan pipit ni. Reporter sibuk tangkap gambar. Busy sangatlah ni. Dulu paparazzi sekarang mamarazzi. Paparazzi tukar profession.

Susah jadi orang popular. Eh adik berlesung pipit. Tengah menyelit kat pengantin nak bergambar. Pengantin malu-malu. Er pengantin perempuan je malu kot. Pengantin lelaki? Haha entry ini khas untuk mereka yang aku asyik gosipkan selama ini.

Pasal soalan 10 jawapan bocor tulah=) Terima kasih kat akak segosip sebab sebarkan jawapan terbocor=)
 Post by,
Miss Ran 

6 comments:

NadiRah said...

ha!! soalan bocor apa ni??

aDisH.sHidA said...

pssssssssssssst diam2 la yunk...hahhaaa...sapa paparazzi

AdyBudika said...

kapak2 bom bom bom

Sunah Mohammad said...

hamboiiiiii...kemain lagi yeee...

cik pulau said...

pssstt.. ada bau nasi minyak jugak.. lalala...^^,

~...AmALinA....~ said...

hahahah nak jugak selit...=p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers