CORETAN TERBARU NADH

Aku tak ada suara kala...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Serius sakit tekak ketika ini. Dah semalam beria buat kerja. Konon tak boleh tidur sebab tengok video rupanya tak boleh tidur sebab banyak BBM kena buat. Cuak dah Bro Framestone tu. Haha

Pukul 1.45 pagi aku try telefon someone? Erk korang kenal kan? Malas cerita panjang. I dont like gossip! Haha tengah nak jawab salam. Aaa hah err ah. Tu jela yang aku mampu sebut. Warghhhhhhh tertekan wey. Macam mana aku nak mengajar hari  ni?

Serius sampai pukul berapa entah aku membetulkan tekak supaya keluar suara. Akhirnya aku tertidur. Tu pun puas doa banyak-banyak suara ella tiruan kembali ke pangkuan den. Haha alhamdulillah suara agak lunak telah keluar. Er lunak? Tak kena kot. Haha

Tapi aku belum lega lagi. Suara bukan macam siti macam mana nak nyanyi? Aku nak ajar bebudak lagu baru. Pick tomato, pick, pick tomato. Wash tomato, wash, wash tomato dan lagi dan lagi. Pengsan bebudak dengar suara tak lemak dan tak gilai ramai ni.

Satu fakta pasal bebudak, walaupun hasil kerja aku buruk! Tapi diorang tetap suka dan mengatakannya cantik. Hairan aku. Serius. Siap nak tiru bulat-bulat apa yang aku tunjuk. Kanak-kanak memang belajar dari peniruan!

 Post by,
Miss Ran 

3 comments:

Tasha said...

tgh praktikal ker sekarang ni?

Fauzie Jasmani said...

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Latest Entry : Jom download Toolbar UpProfits with Alexa Rank..

sekamar rindu said...

salam...

dah memang cantik..mesti dimaklumkan cantik..budak2 tak pandai menipu..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers