CORETAN TERBARU NADH

Video Zizan mengemis di BB, KL

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Serius aku menyampah tengok video ni. Bukan apa. Aku geram dengan ketidakprihatinan rakyat Malaysia. Geram kot. Kalau bukan Zizan pun. Sesiapa jelah. Seringgit pun jadilah. Mungkin diorang ingat pengemis sindiket.

Yelah kat pasar malam berlambak pengemis. Seorang je bagi duit dalam masa 2jam? Korang bayangkan? Punyalah ramai manusia bertali arus. Orang tu 10sen pun dia hargai tau. Aku sedih! 

Apapun layan dulu video ni. Siap ada tegur eh Zizanlah. Tapi duit tak bagi. Hampeh. Artis kenal aje. Cuba letak ustaz bukan ustaz amirul. Ada diorang kenal? Tak fahamlah!

 Post by,
Miss Ran 

3 comments:

Chegu Zubir said...

bILA mati anak Adam hnya 3 perkara yang akan bersamanya
1) sedekah jariah
2)ilmu
3)doa anak yg soleh/solehah

sedekah...tapi manusia anggap bnda nih cm main2 sedangkan bnda ni pnting....

jom sertai
Segmen Review Blogger Popular : Ben Ashaari.

NadiRah said...

saya tak nak diinterview...
tp gmbr nad tertangkap jugak..
dish!!!!! hahahhaha

cik pulau said...

ada video eh.. tak nampak..
tenet lagi slow dari berenang gaya orang lemas.. grrr...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers