CORETAN TERBARU NADH

Dari Dapur Seri Iman 29

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Jelimu jeliku jua
Okey sekarang aku dah teringin nak masak. Lama tak balik. Jadi aku menggunakan dapur kelas buat jeli. Dalam paket tu. Senang sangat. Jeliku terlebuh air dia jadi leper bila keluarkan dari mangkuk. Tapi sedap makan. Hehe budak-budak makan habis. Aku derhaka. Biasalah belajar dari sifu mat gebu

Resepi memang dah ada kat kotak tu. Dapat dua mangkuk kecil. Sedap. Perisa mangga. Aku derhakakan lagi sekali. Haha aku campak jeli dalam fruit coctail, susu cair, gula dan air. Memang sedap. Haha dulu aku derhakakan letak sumi warna warni. Memang best. Seronok tengok bebudak makan weh!

Aku tak jumpa gambar serbuk jeli tu. Haha penat cari. Cik google slow sikit hari ni. Apapun pergi mydin belilah. Sedap. Buat puding koktail memang masyuk!
 Post by,
Miss Ran 





2 comments:

deeya said...

sedapnyer .. meleleh air liur . rajin betol men masak2 erk . hehe

sissyira said...

salam

semalam baru buat puding koktail ni =)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers