CORETAN TERBARU NADH

Kenal dah lama tapi...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Siapa? Semua tertanya kan? Erk macam ramai. Haha tak adalah. Ada seorang blogger ni. Aku kenal dia lama tak lama jugalah. Sama aku kenal dengan jirannya. Kata jiran. Dulu dia pernah review blog aku. Lama dah. Dia lupa.

Tetiba dia datang terjah blog aku. Komen 3 entry sekaligus. Siap follow. Aku pelik. Bukan dah lama ke kenal? Dia siap dah komen-komen sebelum ni. Tapi baru nak teruja sebab jumpa blog aku balik. Nak kata tua macam bebudak lagi.

Aku sampai banyak kali komen kat blog dia tapi dia still tak kenal siapa aku. Aku? Sedih? Taklah. Orang follow dah cukup baik kan? Jadi aku harap dia ingat sampai bila-bila aku ialah Miss Ran. Yang empunya belog. Tak ada orang lain. Gambar kat FB dan kat blog sama. 

Tak tahulah dia sesat pastu tak ingat blog ni balik. Tak nak cerita kekejaman dia. Dia muntah hijau siapa nak lapkan? Jiran jauh. Froggy? Haha

Klik sini untuk tahu siapakah jejaka pelupa itu=P

 Post by,
Miss Ran 

6 comments:

aDisH.sHidA said...

itu ok la jugak miss ran...ini suruh kita wat entry pasal CMG follow myblog...sekali dia yg tak follow...jiran plak tu..kejam kejam

NadiRah said...

hahhahaah!!!!

karipapsayur said...

Kenapa agaknya part muntah mesti ckp "muntah hijau"? Padahal anak ahkak muntah kaler berbeza ikut apa dia makan sebelumnya. Hik! Salam kenal.

p/s: Jom join giveaway kat blog ahkak

AdyBudika said...

baek baek T_T

deeya said...

itulah namanya chentamaya .. hahakz !

cik pulau said...

sebijik lagi kena abg ady.. masak la cenggini.. cik pulau pun sepatutnya nak kena wat entry gak ni..
hahaha..
kita pulaukan dia,,
lalala~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers