CORETAN TERBARU NADH

Salahkah aku?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Persoalan ni timbul bila dua orang mempertikaikan aku. Ye aku tahu aku teruk. Penakutlah. Apalah. At least aku mengaku kan? Haha Kak Limah menakutkanlah. Memula time kat tempat pembinaan tu. Serius. Tutup mata laju-laju.

Hati ni hati tisu. Dengar bunyi je dah saspen. Lemah jantung tau! Lagi-lagi time kak limah baring sebelah. Serius rasa berdebar jugak. Time tu je. Bukan takut sangat. Terkejut. Pasal hantu tuttttt keluar pun seram jugak apa. Berdebar je nak tengok hantunya.

Ala benci cerita hantu. Siapa suruh buat cerita hantu ni? Dalam wayang cerita hantu yang aku tengok dua je setakat ni. Coming Soon yang tak best! Dengan jangan tegur. Lepas tu taubat tak nak tengok. SERAM!

Post by,
Miss Ran 

4 comments:

NadiRah said...

hantu ttuut tu hape??
kih3

~...AmALinA....~ said...

ahahahahhaah gelak lagik..waa larikkkk

Taufan Bin Ribut said...

kalau cam tu tengok cite industan..bhahaha..



meh jemput datng blog burok saye..

Sunah Mohammad said...

ahahahha~ ops, gelak lagi!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers