CORETAN TERBARU NADH

Review SEKALI LAGI...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku serius malas nak review. Korang nak info cerita ni searchlah ye. Memang malas.Yang penting heronya pujaan hatiku. Walaupun buncit tetap comel. So sweet.

Cerita ni aku bagi 3.5 bintang. Apa? Mana aku tahu. Dah memang cerita ni agak sedih dan lambat kemuncak. Aku asyik tertanya-tanya kenapa lelaki ni berpenyakit autisme sedangkan kisah lama lain.

Ikutkan apa yang aku belajar autisme sakit keturunan. Jadi tak ada sebab lain dapat autisme masa tua bangka. Jadi aku kecewa sebab mereka yang buat filem ni tak kaji betul-betul penyakit ni. Main ambil je yang mana dan.

Kalau terencat akal aku boleh terima sebab mungkin kalau accident ke kena belasah ke sampai effect otak kira okeylah. Dah ganggu sistem otak jadi Arman lakonan pakwe aku tu memang kena dengan sakit.

Ciri-ciri autisme:
Suka buat benda berulang atau rutin.
Tak suka bunyi bising.
Suka bersendiri.
Berimaginasi.
Suka melawan bila rasa tak selamat.
Tak suka sentuhan.

Jadinya, sakit hero ni tak sama dengan apa yang aku tahu. Jadi mengganggu emosi aku. Otak aku asyik membantah je fakta penyakit autisme.

Yang best dalam cerita ni masa Arman dengan adik Mia berkawan je. Comel sangat. Jadi lakonan Shaheizy Sam jadi budak-budak.

Tak suka ending! Benci!

5 comments:

sergeant keroro said...

untunglah~

FasiHaH SupiaN said...

alamak...kenapa ending dia? baru nak pi tgk...huhu

NasZ said...

ni movie 3,2,1 cinta ke? huhu..teka je..

MOHD NASER.com

Cik Asma BLuppy said...

ade orang cakap mivie ni lebih best dr my name is khan. btul ke?
kalu btul, nk g tgk ni... huhu

puteraduyong said...

best ke...nak try gugel...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers