CORETAN TERBARU NADH

Andai mati itu esok

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tetiba aku teringat pasal entry dedulu. Pasal mati. Oh korang jangan terkejut. Mati itu kan pasti. Aku tetiba terfikir pasal mati. Nak guna perkataan kalau macam tak sedap pulak. Sebab entry 'kalau' aku tu.

Aku tengah fikir kalaulah aku mati esok siapa nak gantikan aku jaga blog ni. Siapa nak deletekan blog aku ni. Aku tengah fikir nak ke tak nak delete blog. Tapi aku dah ada orang yang aku akan wasiatkan blog ni. Hanya dia je yang ada pass dan email aku.

Kepada yang berkenaan ini amanah. Aku amanahkan blog ni pada dia. Boleh kan? Ni amanah ni. Huargh macam apa je buat entry macam ni. Ni kira persediaanlah. Apa-apa jadi kan senang nanti. Rasa aku dah buang semua gambar. Tapi kena buat penapisan terakhir.

Mana tahu ada lagi terselit kan. Beribu post ni. Mana nak cari entry bergambar. Masak aku. Makin botak macam ni. Haha tetiba aku terbayangkan apa akan jadi pada blog aku ni. Sedihkan bila cerita pasal ni. Siap sedia tak apa kan? Maafkan segala kekilafanku selama berblog ni=)

Ps: Harap dia gembira hari ini.

14 comments:

aiman said...

ada terfikir jugak pasal ni.. hmm..

Atiqah Sa'ahiry said...

aaha iffah, kene cari orang yang kita percaya.

sergeant keroro said...

nak wasiat kat sape eh?

p/s : huhuhu

Umie Artoqiemie said...

umie belum cari lagi org yg akan delete blog umie bila umie dah xda nanti ..

Sunah Sakura said...

janganla delete...biar je..

cuma kalo mati, pesan kat pewaris, tukar setting komen tu kepada never moderate... ermmm..

i belum ada pewaris...

H.J said...

saya jaga amanah ini

Hans said...

loh
nak delete?
tapi kalau ada post2 yang bermanfaat apa salah biarkan walaupun kita dah tak ada
dapat pahala kan
:-)

JIJI YU said...

hehe aku taknak ambik blog ni

Suhaili Sarif said...

mati?
delete?
T____T

cik pulau said...

penah terpikir.
tapi lom cari la pulak pewarisnya..huhu

aimie amalina said...

insaf opah..
huuu
sape nak jage belog opah?
T___T

Abe Goreng said...

Hidup mati ni sume keje tuhan. So kita yg hidup hanya boleh merancang tuhan tentukan.takut jugak pkir psl mati ni.

UPDATE:ISTANA BIRU nak berkenalan.

Mr.Thinker@Ali said...

ini wasiat ke? huhu.

takut, mati itu pasti.

Nizam Ijam said...

sama la menginsafi diri...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers