CORETAN TERBARU NADH

Dapat cenderahati lagi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ehem2
Terima kasih kat Ku Azhar sebab bagi cenderahati di bulan Ramadhan. Korang nak ke? Pergi klik SINI. Saja suka-suka join. Tolong rakan blogger apa salahnya kan. Nampak macam kad Ramadhan pulak kan?

Ps: Masih berdebar menanti jiran baru. Owner blog tu masih tidur gamaknya =P

7 comments:

cik pulau said...

perhhh..
suke lettew...^^,

Ku Azhar said...

hehehe :p tq!

aimie amalina said...

weee
cantiknyee..
nak jugakk..kikiki


p/s:aii...si boboi ni x bgkit tidoq lagi ke ape..sian kak ngah debo2 ha..hihihi..

Umie Artoqiemie said...

murah rezeki ^_^

maszull said...

slm...wahhh cantik nya....:)

Suhaili Sarif said...

waa besnya...nak jugaks la cmni.hehe

p/s:adik boboi banguunnnnnnnnlaa

Amalina said...

Salam. Hello there. Lina datang blog cute ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?
SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers