CORETAN TERBARU NADH

5 orang kata aku patut popular

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Pengsan weh.

Ada Fiq

Ada Ady Budika

Ada Sunah Sakura

Ada Cik Fyka(link hilang jugak)

Ada Cik Pulau

Cik Fyka je tak ada. Korang buat aku terharu. Terima kasih doakan aku. Nak blog popular. Tuan tak popular tak apa je=P. Buat korang thanx. Wah nangis berkali2 ni hehe. Harap kata-kata menjadi doa. Doa menjadi kenyataan. Amin=)

Post by,
Miss Ran 

3 comments:

cik pulau said...

aminnn... hehehe

Bella Bell said...

blog awk mmg best pon ^__^v

aliarosli said...

sokong dorang

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers