CORETAN TERBARU NADH

Bro framestone buat aku tak tidur malam

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Er jangan buat gosip pulak. Aku tak pernah jumpa bro ni pun. Tapi aku rajin lepak blog dia. Malas cerita panjang. Tengok video khas kat blog dia.

Terjah!!!



Serius tak dapat tidur malam. Ni gara-gara video ni!


 Post by,
Miss Ran 

8 comments:

cik pulau said...

dah bukak blog bro tu.. nak tengok video asyik tak loading2..
tenet slow and jelez kot tak bagi cik pulau tengok.. hahaha

fyna said...

erk...
speechless..
;)

Qaseh dalia adelia said...

wah sampai xleh tido hehek

Bro Framestone said...

Eh... apa yang telah bro buat nie...

adeh.. tolong jangan fitnah bro... bro xterniat nak wat kamu trauma...

pe2 pun malam nie, bro akan pastikan kamu xleh nk tidur malam

++***hana zaty**++ said...

blog anda sgt cumel! ok lari topik. hee ;)

Fakhrul1409 said...

Hahhaha...video tu comel la :D

Bakri Hussin said...

skandle nie hahahahahaha

Dah follow dah jom follow balik mis ran

join ijni jugak ok
http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

restu resort said...

katakan tidak utk video ni..
tp klu nak tido lena silalah ke tpt kami..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers