CORETAN TERBARU NADH

Mereka membuat aku tersenyum

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Mereka? Siapa? Erk komen ke? Bukanlah. Group baru ditubuhkan telah meramaikan kawan FB aku. Selama ni mana add kekawan alam maya. Serius takut. Mak ai ada FB you! Haha ibu baca ke tak ni eh? Tak adalah mereka yang aku maksudkan adalah kenalan alam maya.

Mulakan dengan merpati dua sejoli nak? Tahu siapa? Haha gosip manjang!

Si Sakura dan Si Typo. Sebab apa? Korang fikirlah sendiri. Sorang terlampau minat dengan bunga sakura. Sorang terlampau banyak typo. Kalah chef alam maya ni. Lepas tu aku berkenalan dengan kakak gosip. Rakan bergosip aku sekarang ni iaitu Kak Shida. Oh lupa dengan adik comel berlesung pipit yang hangat digosipkan sekarang. Haha adik pelangi nama diberi kerana kisah donut pelanginya.

Aku berkenalan pula dengan minah make up. Siapa lagi kalau bukan roomatenya yang selalu duduk pulau. Cik Makeup nama diberi oleh aku. Roommatenya yang suka duduk atas batu namanya cik pulau yang terpulau. Jalan-jalan kat SB terjumpa pulak itik sesat. Pelik itik kuning sangat bising orangnya. Si kuning ni ramah terlebih. Tak sangka si itik ni hati tisu macam aku jugak. Sedih! Cik Bun nama samaran. Nama sebenar cik alia. Selalu komen ini belog. Buat aku makin sayang=P 

Tak lupa pada si penjodoh yang suka bersegmen. Kalau tak dia jadi paparazzi tak terbit cerita bersiri. Doakan cepat cerita tu sampai endingnya.
Siapa lagi nama tak tersenarai?
 Post by,
Miss Ran 

8 comments:

cik pulau said...

okey.. nama cik pulau tak tersenarai..
thanks miss Ran..
cik pulau pun suka berkenalan dengan miss ran..
ingat lagi kes yang salah add kat fb dengan amalina tu.. lawak je rasa.. errr.. seyes...
btw.. thanks miss ran.. for being such a good friend di alam maya ni....^^,

NadiRah said...

sgt bising..
ramah terlebih..

tp hati tisu..
warhhh!!! =(

Tasha said...

i dah agak dah....cik make up tu mesti I sebab ada cik pulau sebelah dia. hahahaha....
terima kasih

~...AmALinA....~ said...

ahahahaha jangan nak hangat digosipkan sgt ye miss ran...nakal ye!! =p

Sunah Mohammad said...

:)

Aretikz said...

pergh ~ sila nyanyi lagu buat aku tersenyum.. hehe..

Entri Lelatest
99 Hari Kisah Klasik Kita : Doa Malam Pertama

Mat Gebu said...

Erkkkk....hehehe

aliarosli said...

kenapa boleh tertinggal entri ini?

hehhehehhe, baru cek referrel URL

emmmmmmmm,thanks

entri hari isnin minggu lepas, patut lah. tak online pon seminggu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers