CORETAN TERBARU NADH

Lecturer datang buat onar

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Erk onar? Kejam sangat buat statement begitu. Haha aku tak bersalah. Bukanlah pepagi lecturer datang menilai. Member kena. Sekali dua lecturer datang. Diorang observe aku menyibuk kat pra. Lemah jantung. Patut taip kat entry lemah jantung aku. Hahaha berbalik pada tajuk.

Hari ni tak stress sebab bukan aku yang kena nilai. Jadi aku gembira di dapur. Tolong akak masak. Nasi lemak kau! Terliur. Sedap dia mengajar tetiba ustaz datang. Hahaha masa dah time! Jadi kedua-dua lecturer nak balik. Sebelum balik boleh pulak dia cakap macam ni.

"Ustaz datang dua-dua ketaq lutut,"

Apakah? Fitnah! Kami gelak. Sambil halau mereka. Yelah nak bergosip pun agak-agaklah. Mereka berkenan dengan cara ustaz mengajar. Memang sesuai dengan bebudak. Masa tu ustaz ajar bersujud. Ustaz layan sekaki bergosip dengan dua orang tu. Tiba-tiba,

"Ustaz, dahah tu, kesian budak dah lama sujud," Gelak besar kitorang. Cikgu-cikgu. Pengsan layan cikgu. Datang sebab nak bergosip je. Dia nak kenenkan ustaz dengan kami.

Cikgu prasekolah pun cakap "Ustaz nak yang tudung labuh," Aku sentap! Haha tunjuk ke arah kawan aku. 

"Ni mencukupi syarat," Sengih.

"Dia dah ada," Kami gelak je. Layan kepala sekali. Ustaz pun malu dengan kami. Kami apatah lagi.=P Kang ada yang cemburu asyik cerita pasal ustaz je. Haha tak larat nak pujuk=)
 Post by,
Miss Ran 

3 comments:

aDisH.sHidA said...

hehehe...lepas nie miss ran kena pakai tudung labuh la kalau cmtu..

Sunah Mohammad said...

peewwwiiittt..hahaha~ tak nak ustaz ke?? :p sape yang cemburu tu nanti? haaa...lalala~

cik pulau said...

ahahaha.. ustaz tu..
pheewiit....^^,

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers