CORETAN TERBARU NADH

Ayam masak kicap mat gebu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
hehe
Adeh tergelak aku baca. Haha ingat aku ni mat gebu ke? Tu moyang aku tu. Onyang Mat Gebu. Ini cicit dia. Sunah cucu atok gebu. Jiji anak papa gebu. Blog Onyang aku kat sana. Bukan sini.

Adoi bulan puasa orang sibuk cari resepi kan. Aku faham tu. Aku pun belum fikir nak masak apa hari ni. Kalau ada siakap sedap jugak. Boleh bakar dan makan dengan sambal. Gila sedap!

Aku tahu kenapa orang cari Onyang Mat Gebu kat sini sebab aku ada cilok gambar Onyang dalam entry yang INI. Maaf Onyang. Tercuri trafik anda. Jadi kepada yang berkenaan aku bukan Mat Gebu. Aku cicit dia je.

Korang nak masak apa hari ni? Dah pukul 3 rupanya. Kejap je dah petang. Menu apa yang best ye? Ke nak pergi Bazaar? Adik aku sibuk cakap tak pernah pergi Bazaar puasa kali ni. Aku ni dah muak pergi Bazaar. Bosan! Bukan sedap pun. Jadi baiklah korang masak sendiri. Lepas tu puji diri sendiri. 

Cara puji: Erm sedap jugak aku masak ni. Untunglah siapa kahwin dengan aku.=P

Ps: Ada orang kata aku boleh jadi mak dah. Betul ke? wink3

7 comments:

sergeant keroro said...

haha, masak boleh rasa kan? :P

p/s : memang pon, cukup lengkap XD

wan_cikgumuzik said...

tahniah di atas kejayan SEO yang tak disengajakan.. hihihii...

Suhaili Sarif said...

ingatkan die wt entry dia masak ayam masak kicap td.hehe

waa nk try gakla keyword ni nnt
ahakss

Qaseh dalia adelia said...

hihi.. biasalah termasuk dalam blog kita trafiq

izaFiza said...

heee.baru ingat nak cilok resepi ayam masak kicap td.hee..

Atiqah Sa'ahiry said...

iffah , dah boleh daa jadi mak orang..haha..all the best..kita buka nasi lemak hari ne..

JIJI YU said...

apa tue bebeno aku ni

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers