CORETAN TERBARU NADH

Disebalik entry Miss Ran

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kering otak aku beberapa hari ni. Aku tahu korang tak perasan langsung. Semua tajuk entry aku dua hari ni semua berdasarkan keyword. Korang mesti tak percaya. Sila percaya sekarang!

Uhuk kantoi sudah

Ehem-ehem
Dah percaya sekarang? Manusia normal memang macam ni. Otak bukan otak komputer. Jadi sesiapa tak ada idea boleh klik kat stats. Lepas tu klik kat traffic source. Mungkin korang akan ada idea lepas ni. Boleh difikirkan ye korang.

Aku nak buat kerja pulak ni. Asyik menghadap blog je. Sawan aku kalau hari-hari ketagih macam ni=P

5 comments:

Solihin Zubir said...

amboihh.. keyword nk syg2, cinta2 je.. ;-p

Cik Sara said...

Hohoho..kelakar juga ek search keyword yang keluar.. Wow~

sergeant keroro said...

keyword semua mantop.

p/s : anak murid xde camtu t.t

aiman said...

kamtoii... :)

cik pulau said...

janganlah sawan yu.
kang tak bersambung cerpen tu nnti..
hahha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers