CORETAN TERBARU NADH

Sergeant Keroro

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Haha
Ada rupa macam ni tak alien tu? Tadi tengah cari simbol tandas untuk ajar kat prasekolah esok. Simbol lain pulak keluar. Kurang pahala aku hari ni. Sengal betul. Terjumpa pulak simbol ni. Haha budak alien mesti tengah tersenyum ni=P

Kesimpulan, jangan nak search merepek. Walaupun dunia di hujung jari tak semua kita boleh tengok. Yang salah tetap salah. Yang dosa masuklah api neraka. Kecik-kecik selalu cakap macam tu=P

11 comments:

aimie amalina said...

hahahhahahahaha...
cm ne rupe tandas alien..=p

FasiHaH SupiaN said...

alien pi tandas ke??hehehe

JIJI YU said...

alien berak cam ne ek..

Suhaili Sarif said...

eh kenapa alien ada 1 toilet je?

xde jantina ya.hehehe

Mr.Thinker@Ali said...

alien untuk mereka yang berjantina apakah? Hhahaa~

sergeant keroro said...

ceit!

p/s : mana tahu orang tengah senyum ni~ seram sejuk T.T

fRaMe+LenSeS said...

waahhhh.. agagagag

Qaseh dalia adelia said...

hihi mmacam2 lah

Sunah Sakura said...

ahahahahah~

Rozuan Ismail said...

haha.memang gila tandas untuk alien.cam ne lah diorg melepas ye

cik pulau said...

hahaha..alien pun guna tandas.. hadooii..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers