CORETAN TERBARU NADH

Dunia blogger yang menakutkan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Serius aku seriau dari semalam. Ada bebudak blogger tu masing-masing membuat kenyataan yang menakutkan aku. Serius takut. Macam tak betul pun ada jugak. Nak senyum tak berani. Rasa tak nak baca je ayat diorang. Takut!

Iffah Afeefah II,sila share macam mana kamu rajin update dan banyak idea??

baru paham kenapa Sunah Mohammad penah cakap die pun mcm nak tulis entry mcm Iffah Afeefah II.hehe

oo sunah penah ckp dl x silap dlm entry dia,dia suka style kamu tulis entry :)

santaikan?akak sukaaa..

rasa nk pinjam otak dia!!! ggrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!



ahahaha...sukaaa gaya dia

pendek2, ringkas macam bajet tegas

<--- menengok macam mana iffah buat entri secara live kat umah...

yg pasti setiap masa Iffah Afeefah II update termasuk yang autopublishhhh... byk betul idea....gggrrrrr..


btol2~ ringkas dan padat! suka jugak


Yang penting aku sudah takut sekarang ni. Yalah masing-masing dah berdot com. Seganlah orang cakap macam ni. Aku bukan tak suka. Cuma rasa takut. Sebab tak layak pun dapat pujian macam tu. Lainlah aku hebat sangat. Ni orang pun tak kenal siapa Miss Ran. Aku malu okey.

Walau apapun terima kasih korang. Korang baca pun dah cukup baik untuk aku. Kesimpulan, penghargaan memang sangat penting. Walaupun sedikit ia tetap memberi makna kepada orang yang dihargai. Jadi sila menghargai apa yang ada di depan mata dan jangan sesekali menyebut celaka lagi=P

ps:Aku takut pujian sebab aku takut aku riak nanti. Takut dengan ujian kesenangan dari Allah. Serius! 

10 comments:

aDisH.sHidA said...

hehehheee...itu le pasal....

~..Lesung Batu..~ said...

ingatkan apa la yang takot sgt..keh3 suka cara penulisan kamuuuu~~~

Suhaili Sarif said...

aiyaakkk..akak lgi seram kalau org bukan dot com yg HEBAATTTTTT cakap org pakai dot com hebat!!!
akak biasa2 je dik non...
iffah mmg berpotensi besar

akk x rasa dot com tu pengukur org 2 hebat(tp memang hebat jugak mereka ni kecuali akak.hehe)
bg akk,entry yg bagus, ramai baca dan boleh terima blog kita are more important...

apa yg akak simpulkan.akk memang sukala baca entry iffah dengan owner2nya sekali.hahaah

sergeant keroro said...

hehe, meh nak puji lagi. boleh? XD

p/s : anak murid xde eh? T.T

azu said...

nak pinjam otak??haha mmg menakutkan..but nice to b a simple kan!singgah2 blog Azu ye.tq2
http://azumie.blogspot.com/2011/08/bila-bayi-lelaki-disangka-bayi.html

aimie amalina said...

weeeeee=)
saya akan baec dn terus bace selagi mate ni boleh berbakti..weee

mas saari said...

betul tu... byk benar idea iffah!

Puteri Biru said...

den jugak yg paling kering idea..

Sunah Sakura said...

i rasa sejuk2 aje...

cik pulau said...

hahaha..
tak lama lagi yu pun mesti berdotcom..
meninggalkan ai sensorang di pulau yang sepi itu..
huk3

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers