CORETAN TERBARU NADH

Aku Join Bloglist Ramadhan Umar Faruq!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Klik sini
Bulan Ramadhan memang bulan keberkatan. Selalu orang akan berbuat baik. Sebab pahala 70 kali ganda tau. Korang tak nak ke berebut peluang macam ni? Sekarang syaitan pun dah kena ikat. Tinggal nafsu je kena jaga. Contoh kau bagi sedekah seringgit kau akan dapat 70 ringgit. Kan berganda-ganda tu? Takkan tak nak melabur di bulan Ramadhan. Tapi jangan bulan puasa je korang berebut nak beribadah. Masa lain kau pura-pura lupa. 

Bagi aku blog dia ni lain dari yang lain. Dulu dia guna Mr Kamikaze. Siapa yang tak kenal, dia punya header nampak perkataan ini "ERK". Mula aku tak berminat nak baca. Sampailah satu entry membuatkan aku nak baca. Sebab entry tu agak panas. Janganlah tanya entry apa. Benda dah lepas. Sejak tulah aku jadi silent reader.

Okey, harap cukup syarat. Tak tahu kenapa tetiba aku nak join ni=) Mungkin sebab bulan PUASA kot.

2 comments:

sifu im said...

aku nk try join la..haha

Umar Faruq said...

thanx ya.. dah letak dalam list.. sorry x smpt reply.. bz cket.. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers