CORETAN TERBARU NADH

Blogger ni buat aku rasa terharu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Yelah bukak-bukak blog tengok penuh komen dia. Kata busy minggu ni. Tapi sempat pulak mengugut aku kat sini. Sekeh nak?

Haha dia cakap kalau rindu postlah kat entry. Bagi menyahut cabaran dia aku post. Haha dia tak kata kena tulis rindu ke apa. Lagipun dia tak cakap suruh jaja nama dia. Haha yang penting kepada blogger tu cepat-cepat update macam selalu.

Semua makin busy. Aku dah tak tahu nak baca entry apa dah. Bosan haha. Korang kalau ada idea cepat-cepatlah update. Aku berhujung minggu di Melaka je. Bosanlah pulak. Mengidam je tengok durian banyak-banyak. (Meleleh air liur)

Budak! Nama tu tak best. Tak nak bagi nama pelik.=P Baik letak nama Cici Jr.

ps: Cuba teka siapa blogger tu? Haha

9 comments:

suhaili sarif said...

ala bblog sape 2?huhu

forever love said...

kak sunah ke.?

suhaili sarif said...

2la, rasa cm sunah.hehe

sebab kadang2 sambil main hujan ade org suka minum kan?pas2 ada yg ckp kalau nk pandai,mnum air tadahan hujan.hehe.xtaula betul ke x.
ni tgh hujan ni.huhu

FasiHaH SupiaN said...

kero kero kero.hahaha yeke??

missH strAw-BerrY said...

wah,..agak2nyer sapekah gelaranyer tue???hihi

JIJI YU said...

dah takder orang laen dah..sunah dah tu

ir prof dr alia rosli said...

suke buat orang tertnye2.. dah la, taknak kwn akak

alaaaaaaaaa, bestnye blk melaka

nak gak balik. nak mkn doyan lagi

BeloG MTT said...

Sunah Sakuraaaaaa ! Kankankan ? :)

sergeant keroro said...

sape lah tu kan?? :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers