CORETAN TERBARU NADH

Lagu tomato

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ada tanya aku nak licinkan kulit ke apa sebab suka lagu Tomato. Aku kan ajar prasekolah. Bebudak memang suka menyanyi. Jadi cikgu kenalah kreatif. Sebab tu aku suka ajar budak 6 tahun berbanding darjah 1 hingga 6. Pening!

Nilah lagu yang akan aku nyanyi kejap lagi. 10.15 nanti. Bebudak nak belajar bahasa inggeris. Teacher Iffah konon. Tak reti sangat nak ajar BI. Sebab tu aku lebih suka ajar mereka menyanyi. I like. Suara tak sedap pun bebudak je dengar.

Aku malas nak rakam suara ke apa. Suara dahlah sumbang. Buat malu je. Sesiapa yang pernah jumpa or call aku akan tahu memang suara aku sumbang. Dah-dah nak prepare nyanyian. Anak murid tengah nak makan ni=P
ps:Tadi makan durian oren gila. IOI kata diorang. Terima kasih GB! Terbaik. Jujurnya aku sangat gila durian!

4 comments:

H.J said...

cer cuba tra rekod..nk dgr nyanyian cikgu dia la..

cik pulau said...

boleh tak cakap x tau pun pasal lagu tomato ni..
hahahha..

sifu im said...

tul.aku pon nk dgr cikgu dia nanyi..haha

Sunah Sakura said...

ouhh..patutlah menyanyi semalam.. semalam eks?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers