CORETAN TERBARU NADH

Sedap main anak sendiri

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sedap sangat ke? Aku tertanya-tanya jugak. Sanggup ke korang nak berhubungan intim dengan sadara kandung? Erk blog ini bukan blog lucah. Tapi ada pulak search.

Tula asyik ikutkan nafsu. Nafsu kalah binatang. Tu jadi terkeluar cunak tu. Nak kata cucu sebab anak dia punya zuriat. Nak kata anak. Sebab dia yang mengandungkan anak perempuan sendiri. Jawapan?

CUNAK. Buat anak pandai. Ikut nafsu sangat buat apa? Syaitan memang gembira. Dah dijanjikan neraka untuk dia. Kita nak ikut dia jugak ke? Sanggup nak membakar diri sendiri? Esok taubat? Ada masa ke nak taubat? Kalau mati accident hari ni macam mana?

Renungan hari khamis=P
Azan. Senyap!

8 comments:

suhaili sarif said...

cunak?1st time akak dengar

nauzubillah harap x jadi lagi..
miss ran bakal cikgu kan?
same2 kite nasihat anak murid kta nnt ya :)

muz said...

akibatnya bila hati tiada nur...

Segmen : Gadget Kesayanganku

FasiHaH SupiaN said...

cunak tu apa??

aimie amalina said...

betol!anak sendiri pon dh nk dirembt..adoii..

JIJI YU said...

dah susah nak dapat yang laen..bile napesu je deorang dok ikut..

kembatolo™ said...

cunak?ok tu bunyi cam lawak.ehehe.

manusia bila tak reti didik nafsu, camtu lah jadinye. nauzubillah.

diana said...

itu lah kalau dah di sampuk syaitan..
anak sendiri pun dah tak kenal..dah tak tau batasan..
jijik la..

Meck said...

nafsu gila cmtu la

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers