CORETAN TERBARU NADH

Via IPad

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku update guna iPad 2. Member aku sporting kasi guna. Ada kekurangan sikit. Sebabnya asyik keluar word suggestion. Penat lah asyik nak tekan pangkah je. Tapi yang best nya dia bukak cover terus boleh online. Dahla menacing Ada iPad dan galaxy tab.

Jeles je tengok mereka online selalu. Ohoi batterry tahan pulak tu.

Dah review pulak aku rasa. Tapi aku human minat sangat pasal gajet. Setakat mencuba sesuatu yang baru apa salahnya. Untuk online best ah. Tapi bila buat kerja asyik tension sebab perkataan lain yang keluar. Dah tu tak boleh scroll pulak. Jadi tak best!

Korang rasa berbaloi ke pakai iPad ni weh? Aku buta bab gajet ni. Saja nak terima pakai orang punya. Aku punya netbook nak bukak je lama weh. Sabar menanti je. Korang kalau nak beli beli jelah. Jangan salahkan aku pulak.

Aku memang tak suka benda yang leceh macam ni. Haha mari memikir aktiviti bahasa inggeris untuk kanak-kanak prasekolah esok. Ajar budak memang mencabar okeh. Lagi nakal dari kelas sekolah lama sem lepas.

4 comments:

H.J said...

ipad la best.haha..canggih tu..word suggest tu boleh setting eh??

Atiqah Sa'ahiry said...

xguna pun ipad g...haaha

JIJI YU said...

nak berlagak le tu kononnye..ceyt

nazira said...

Ramai orang cakap bez ipad ni.. tapi sebenarnya x bez ke?

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers