CORETAN TERBARU NADH

Sudah 5 bulan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Seronoknya aku. Sudah 5 bulan rupanya. Sedar tak sedar. Kalau mengandung anak perut dah buncit. Haha berangan. Lupakan hal merepek.

Ni apa yang 5 bulan? Couple? Nope. Blogging? Uih dah lebih setahun. Habis apa dia?

5 bulan dah umur aku rupanya. 22 Tahun 5 bulan. Tapi aku tak tahu dah apa yang aku buat sepanjang umur aku 22 tahun 5 bulan. Rasa macam terlalu leka pun ada jugak.

Sempena umur 22 tahun 5 bulan aku kena buat azam baru. Yalah takkan nak macam ni je. Kalau mati esok sia-sialah aku hidup kan. Tak berbakti kepada ibu ayah lagi ni.

Dah kerja bagi duit kat diorang. Jadi kena kerja baru boleh fikir kahwin?

Korang dah muhasabah diri? Apa yang korang buat selama ni? Apa perancangan pada masa hadapan?

ps: Kenapa orang suka pandang pelik bila aku pakai seluar kotak-kotak pink aku keluar tadi?

3 comments:

FasiHaH SupiaN said...

org pelik sebab nampak cam seluar tdoq kot?haha



erm..tulah, kene iqra' diri ni selalu

JIJI YU said...

huk aloh..dah makin tua ghupenye engko ek..patot le pikir kawen je

sergeant keroro said...

bah boleh kawen ni, hehe

p/s : entah, sebab striking kot :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers