CORETAN TERBARU NADH

Ipad2 digenggaman akhirnya

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Baca tajuk je dah tahu apa aku nak cerita kan? Haha member aku dah gembira menghabiskan RM2467 sekali dengan lain-lain seangkatan dengannya hari ni. Hebatkan?

Aku kena tambah 1000 untuk dapatkan ipad. Oh mestilah tak mampu. Aku pun dah melunaskan hutang dengan Maybank. Seronok. Hilang beban kewangan buat seketika. Ni kira entry kedua aku update ikut netbook. Janggal je rasa.

Kecik sangatlah. Mata pun rasa lain je ni. Perlukah aku beli cermin mata baru? Hurm silau aku makin tinggi. Sejak bawak kereta ni. Lagi sakit mata aku kena lampu kereta. Aku rasa aku kena stop drivelah. Korang tahu kenapa?

Aku asyik maki orang je. Pengguna jalanraya yang pentingkan diri yang boleh buat aku mati katak. Geram aku. Macam-macam jadi. Semalam masa aku drive, aku guna lane kanan sekali. Sekali ada merc nak potong.

Dia sibuk cucuk-cucuk. Aku nak ke depan sikit. Kira potong kereta avanza kat lane tengah tu. Dia naikkan lampu tinggi. Hampeh punya mamat. Tak menyabar. Aku pun terpaksa bagi laluan. Sekali Avanza tu terus ke lane kiri sekali. Aku dah rasa bersalah. Sebab aku main masuk je lane dia.

Yang aku tak puas hati ni Merc tadi pecut sambil gelakkan aku. Siap geleng kepala. Oh hoi sakit hati aku. Memang mintak kena maki je! Jahat! Geram!

Doakan aku berjaya buat rancangan pengajaran harian. Dua pulak kena buat!=P

10 comments:

JIJI YU said...

orang berada bes le ..

mas saari said...

bestnya dpt pakai ipad..

fRaMe+LenSeS said...

wahh bestnyaa.. ;)

Jer ... said...

best la tu :)

saiazuan said...

ahhhhhhh.. bru nk puji dpt ipad~ huhu

dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

H.J said...

dah boleh stop dah drive tu.dok umah main iped je..aha

aimie amalina said...

heheh...aiyoo..sabo la ye...merc kan..x leh ckp pe ah...deme ase deme beso beno aih..kalo eksiden..enyuk supe tu gak la..~ g la cek mate pat3! =)

cik pulau said...

wewiittt..
takpe yu...
nanti dah biasa, takde la rasa kecik mana pun. okey je..^^,

FasiHaH SupiaN said...

kalau drive memang kene banyak bersabar....lagi2 dgn kete2 besar ni...

Sunah Sakura said...

konon dia besar...B betul..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers