CORETAN TERBARU NADH

Miss Ran cari bakat terpendam

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
STICKY POST!!!SCROLL BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI=)

Oh hoi aku dengan ini mengisytiharkan kebosanan maksimum. Jadi aku nak ajak korang berseronok. Bunyi macam pelik je kan. Tak adalah. Aku nak cari pelakon lagi. Nak buat cerita pendek. 

Hoho siapa nak jadi hero, heroin, watak pembantu akan diberitahu bilangannya. Sebab jalan cerita tak ada lagikan.

Untuk jawatan pencetus idea pun ada. Sesiapa nak bagi idea boleh komen je kat sini. Idea apa-apa yang boleh dijadikan cerpen. Jika idea korang terpilih. Akan aku backlinkkan anda sebagai pencetus idea.

Macam tu jugak barisan pelakon. Ada yang nak sumbangkan bakat buat gambar tema pun boleh. Itu pun akan aku backlinkkan. 

Apa lagi eh? Oh cara sertai senang je. Korang just tinggalkan detail di ruangan komen entry ni je. Senangkan?
Nama:
Nama glamour:
Link blog:
Kenapa nak join:
Idea(Jika mahu jadi pencetus idea):
Tu je kot. Tarikh tutup 3 petang esok iaitu 9/7/2011. 

Ps: Si senget nak baca cerita kot. Sebab tu tanya sambungan. Tapi malas nak sambung cerpen bersiri lagi. Tunggulah ye. Buat yang ni dulu. Jomlah join=P

6 comments:

iLa VaNiLLa said...

Nama: Khalilah

Nama glamour: ila

Link blog: http://vanillasynus.blogspot.com/

Kenapa nak join: ila tak mahu jadi watak pembantu, hero mahupun heroin.. ila nak jadi watak ADIK yg mempunyai ABANG yg sgt BAIK... *demand tol.. ^^

idea:kisah selain kisah CINTA..

sergeant keroro said...

la, sambung lah cerita tu. hehe :P

hehe, nak jadi pelakon.

semua yang miss ran mintak semua miss ran dah tahu kan? keh3

idea : cerita cinta yang tak kesampaian XD

aliarosli said...

NAK JUGAKKKKKKKKKKKKKKKK

nak sume watak, yang bek dan jahat, hero dan heroin

nama : alia

nama manja : kecik

nama comel : alia kecik comel

sebab : sebab saya comel dan nama sedap dan nak la

NAKKKKKKK

cik pulau said...

nak join jugak..
nak jadi pelakon cerita miss ran.. ohh yeaah..
dah tau kan sume...nama,link.. and seantero...hahaa


idea: cinta zaman sekolah.. pendam sensorang.. pastu bila dah besar, jumpa balik.. mula becinta..rupa-rupanya, sejak sekolah, masing2 dah suka sama suka..

boleh tak?? ^^,

fRaMe+LenSeS said...

Nama : Nadh

link : http://frameandlenses.blogspot.com

sebab join : nak ramaikan post jiran. Sowi nadh bz sgt2. Ni dalam keta kat ipoh, online pakai hp ja. Tapi ada masa sementara tgu kawan, Nadh jawap la.

Idea : sila smbung chapter ke7 cita Nadh tu. Sebab Nadh tak sempat nk buat. Tunggu balik kL nak all out blik blogging. KetaQ tau x dpt nak tgk blog pkai lappy. Sila wat elemen penuh kejutan, sweet, cinta tak sampai, berkelana.

Muslimah Optimis said...

Nama:Aima
Nama glamour: Aima
Link blog:http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/
Kenapa nak join: sebab berminat dan minat tu lahir dari hati..
Idea(Jika mahu jadi pencetus idea):

kisah beradu idea antara alien dengan manusia.. sapa lebih hebat.. ngeee.. merapu betoi cikgu aima ni.. hihi

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers