CORETAN TERBARU NADH

Aku orang bahagia

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Keluar dating tadi. Tulah tak update petang. Haha layan cerita bangang pun orite apa. Tak lah stress je kan. Yang penting aku sejuk tadi. Nak peluk kawan sebelah kang orang kata buat projek pulak. =P

Kami dating bertiga. BFF! Dari sekolah lagi kenal. Dah rapat sangat. Erk tadi pergi Mines. Tak berani turun KL. Kang dengan kami kena bersih. Yang penting keluar dengan kawan-kawan sangat seronok.

Aku orang paling bahagia. Seorang belanja wayang seorang belanja makan. Walaupun duit ada dah. Tak boleh boros. Nak beli netbook. Terus papa kedana aku. Ibu nak pakai duit banyak.

Kalau tak adalah orang support. Cukuplah dengan apa yang ibu dah support. Sebulan ni je 600 ibu dah bagi. Uih tunggu kerjalah bagi duit balik. Kadang kita asyik merungut tak cukup duit. Tapi ibu tetap hulur. Baiknya ibu kan.=)

4 comments:

aimie amalina said...

hee! ibu mang baik! walau cam mane pun dok senyum jek =>

sergeant keroro said...

hehe, pakai netbook free jek. amik streamyx :P

p/s : mana cerita pendek?? tak sabor ni XD

zaty faisol said...

haha. keluar dgn kawan-kawan mmng seronokk.
:)

JIJI YU said...

aku pon same..kalopon aku dah bergaji..tapi umi aku totap jugak masokkan duit die sikit dalam akaun aku..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers