CORETAN TERBARU NADH

Review TOLONG AWEK AKU PONTIANAK!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Terbaik!
Para Pelakon Filem Tolong! Awek Aku Pontianak ialah Zahiril Adzim, Sazzy Falak, Liyana Jasmay, Sufian Mohamed, Rashidi Ishak,Yus waisar, Nurul Wahab, Syanie, Ameerul, Datuk Jalaludin Hassan, Harun Salim Bachik, Afdlin Shauki, Faezah Elai, Ruminah Sidek, Jehan Miskin, Bell Ngasri.

Sinopsis:
Bob ni malang je. Awek dia tinggalkan dia. Jadi dia pun pindah rumah. Kebetulan rumah depan diorang diduduki oleh puntianak. Yang pelik boleh pulak manusia bercinta dengan puntianak. Apa jadi dengan cinta mereka?

Aku tak sangka aku tertengok cerita ni. Disebabkan dua je pilihan antara tranformer dengan ni. Jadi aku pilih ni. Tak suka cerita aksi macam tu. Anyway cerita ni best okey. Penat aku gelak. Kira geng Hantu Kak Limah.

Sebab bangang dan lawak. Ada unsur nilai murni. Aku suka. Santai je tengok. Korang tahu berdekah-dekah orang kat panggung tadi. Serius lawak. Best. Tak seperti yang aku jangkakan. Aku memang tak nak tengok cerita ni. Tapi terpaksa.

Dalam terpaksa aku bagi 4 bintang. Best dari Sekali Lagi. Sesiapa yang suka ketawa. Ni cerita untuk anda. Kawan Zahiril memang pandai belakon. Terbaik! Siapa nama dia? Nak sain!!!

3 comments:

mas saari said...

alahhhhh..akak tak sempat tengok lagi! kena pi tengok esok ni..

JIJI YU said...

nape aku tgk cite ni kat astro semalam ek..weh nnti aku story camne nak dapat BE

sergeant keroro said...

hehe, nape tak tengok transformer? XD

p/s : nape banyak cerita best ni?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers