CORETAN TERBARU NADH

Makin ramai pulak

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Makin ramai buat cover lagu. Suara boleh tahan. Ni yang aku suka ni. Tapi harap mereka kembangkan bakat ke arah yang benar. Hehe

Layan lagu sampai tak ingat nak tidur. Aci tak?


6 comments:

sergeant keroro said...

bila cinta, ini...

tak lagi bermakna..

hehe XD

tido tido :P

JIJI YU said...

lagu aku lagi best pe

aimie amalina said...

heee..sgt bes! nunyte =)

muhamad hanif said...

yeah !

tiada yg benar, melainkan jalan yang benar..


AHAHAHAHHAA

cik pulau said...

aci aci..
aci kat india la..hahaha

Sunah Sakura said...

tetap melayang dengan "setiba di persimpangan" ady budika.. ahahha~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers