CORETAN TERBARU NADH

Pandai-pandailah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Haha saja nak berteka teki dengan korang. Sesiapa yang dah tengokjangan bagitau aku. Aku malulah. Haha sengal je. Nampak sangat debarnya.

Lupa pulak. Thanks kat pihak yang merakamkan vlog kami. Macam artis dah rasa. Terima kasih sebab bagi aku dan Tasha join Vlog. Gila cuak. Tak sabar nak tengok rakan lain punya. Serius malu.

Terbayang yang rajin bervlog. Kenapa diorang boleh sempoi je? Itulah orang kan berbeza. Kalau nak ikutkan hati tak nak join. Tapi bila fikir peluang sekali je datang. Lain kali tak ada dah. Yeke? Taknak dah kot. Cukuplah pengalaman manis tu.

Seronok pergi gathering rupanya. Kalau ada masa nak jumpa lagi kekawan lain pula. Jangan ingat dunia alam maya tak boleh bertukar ke alam realiti =)

4 comments:

Sunah Mohammad said...

psssst..next week ade lagi kot gathering besar2an lak...:D

JIJI YU said...

bes la ko dah ade vlog..aku nak jgk..

Sunah Mohammad said...

hahaha~ sape yang marah tu? cik abang ye???

fRaMe+LenSeS said...

Best nyaa.. Mana2..? Nak tgk.. :(

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers