CORETAN TERBARU NADH

Cik Abang

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Erm komen si Sunah membuatkan aku nak buat entry. Dia kata cik Abang. Siapa cik abang pada pandangan korang? Adakah abang kandung? Abang angkat? Ke abang sayang?

Dulu selalu cakap dengan member. Ni abang sayang kau telefon. Dulu masih muda mudi. Kelakar bila ingat balik. Teringat kat ex roommate yang dirindui. Bukan makna rumet sekarang tak best cuma rumet dulu lagi best. Boleh?

Abang dia sangat banyak. Lepas satu, satu bertukar. Bukan aku tak tahu dia tu susah nak suka kat orang betul-betul. Sayang kejap lepas tu hilang terus. Tapi yang peliknya semua dia panggil abang. Kejap ada call masuk, dia akan cakap abang aku ke yang call.

Kalau 3 abang sekarang ni, aku akan tanya abang yang mana? Pening banyak sangat. Perlukah panggil abang? Geli pulak. Aku menjawab dengan hati yang tenang dan waras. Ya cik Sunah. Memang 'ABANG' marah. Dia tak suka dunia blogging ni.

Katanya mengganggu pelajaran. Membazir duit. Terlalu obses. Betul apa kata dia bila cakap pelajaran. Dah banyak aku missed. Nak buat kerja teringat blog. Sekali tengah karang idea sempat siap satu entry. Aku rasa aku kena kurangkan kegiatan. Bukan sebab 'ABANG' suruh, tapi untuk kebaikan diri sendiri. 

Tahun depan Insyaallah habis belajar. Aku masih banyak benda kena belajar sekarang. Jadi aku tak boleh terlalu taksub dengan blog. Gath sana sini. Vlog kedua? Taknak dah. Haha rasanya aku nak rehat dari obses blog. Mungkin seminggu satu entri. Gath pun mungkin hari tu yang terakhir. Siapa tahu kan?

4 comments:

Sunah Mohammad said...

oh maiiii....saya terasa pulak...huhuhuhu..saya nak buat keje lah skang..hahahah~

aliarosli said...

heh? seminggu satu?

fRaMe+LenSeS said...

mana vlog? tjk la..

fRaMe+LenSeS said...

X blh x blh.. Lum jmpa nadh ag.. Huuu :(

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers