CORETAN TERBARU NADH

Berita gembira

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tiffinbiru.com! Lambat tahu. Erk tapi tak apalah. Yang penting PCM dah bertukar domain. Setelah 5 tahun berblogspot. Yahooooooooo!

Dulu ada tulis kat entry ke komen entah lupa. Tapi seingat aku, aku tulis macam ni. Tunggu PCM tukar domain dulu baru aku tukar. Sekarang betul-betul PCM dah bertukar. Tak sangka. Serius terkejut baca mesej FB PCM.

Adakaha aku akan ikut jejak langkah sifu? Nantikannya=P

3 comments:

.:hana hazel:. said...

dtg mengembara kat sini :)

aliarosli said...

hehhehheh, dah tue, nak tukar gak ke nie?

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers