CORETAN TERBARU NADH

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
image
klik header ini
Gath=(

Tak dapat join. Minggu peperiksaan=)

14 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

sRie aRty ! said...

http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
meh gegar blog saya :) follow sekali ^^"

nuR izyan said...

dtg gegarkan blog ni..
hepy blogging yo!! :)

shafmechy said...

salam singgah gegar blog anda =)

HajarRasdi [BdkKck] said...

salam datang singgah nak bom blog ni sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! LARI LARI!! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

Jerung Gergasi said...

jerung singgah sini & jadi follower ke 760 =)

http://www.izzudin.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

Elih Japahar said...

Salam gegar!...dan salam perkenalan :)

Anna Boleyn said...

Jln2 kat blog yg cute ni. Jom dtg blog anna blk jom. :)

Amir said...

Salam..jalan-jalan carik member :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers