CORETAN TERBARU NADH

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
klik gambar ye
Apa yang tak kena dengan blog aku ni? Bagitau sikit boleh=P

Ps;Aku masih penat. Nak rehat tapi sayang nak tinggalkan blog=(

14 comments:

saiazuan said...

hurm x pandai nk kritik2 ni.. ok je tgk.. xberat.. comel2 je style blog..

p.s tenet slow sgt, so susah nk bw mlm ni :(

"mak kita kata kan, kita ada penyakit automatik"
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/movie-review-sekali-lagi.html

aimie amalina said...

heee...x reti gak nk kritik sebb bu lag dlm blog, tap bg saye..sy suke la blog ni sebb ari2 singgah jengah.ngee =D

cik blogger said...

nk kritik jgk!
nice blog! ;) pinkish! ;)

jom kritik kat http://teanyh.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html pulak! tq~

ninie_azriena said...

wa..ada cerpen kat cnie..
suka2 pinky blog :)

salam kenal dari ninie ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

pinky! :DD


P/s : sorry tak pndai nak kritik :D

KRITIK SINI PLAK

mas saari said...

nak kritik ni...

akak suka blog ni..
hari2 mesti masuk punya!


http://www.massaari.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-mas-sikit-boleh.html

muz said...

no komen, overall blog ne menarik....

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

TYNTHA LANA said...

salam. iffah menulis cerpen ke? hehe. Bagi lana, yg bezakan iffah dgn blogger lain ialah tang sudut cerpen, tak pernh lgi jumpa mana2 blogger ad sudut tu setakat ini.

Appearance, ok..cukup color, gabungan pink n blue, good. Tapi, pa benda row "nescafe+milo" "life must go on" tu..urmm..lana rasa sudut cerpen elok letak plg ats. row2 tadi tu letak dibawahnya. Becoz,nnti nampakla beza blog iffah dgn blog lain..identiti-ada sudut cerpen.

Ok, tu je, jmpt ke page lana untuk kritik jugak :)

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

good luck iffah! hehehe

bahiyahaziz ; said...

good good..nothing to be critic^^

http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

Atika Farha ;D said...

setuju dgn di atas :)

Alin Hassan said...

follower ke 1248!! fuhhh! ni retis ke ramai gile follower. hihihi.

ok2 blog best. cantik dah. peace!

jom terjah n follow sini jom :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

AINNZ ABIGGAILL said...

hey!

1. Wowww! banayknya koleksi cerpen.. 1 hari kena baca 1 cerpen macam nie ;]

2. i love ur "TOLONGLAH".. Reminder utk pembaca


have a nice day!

http://ainnzabiggaill.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

cik aida said...

aida singgah,,,

x tao nak komen pe...tapi bnyaknyer cerpen..nak bace la nanti..


Jom kritik kritikla

Moh la join CONTEST AIDA

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers