CORETAN TERBARU NADH

Hatiku hatimu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Menjadi satu cinta...

Jiwang! Siapa dapat teka lagu ni aku review blog dia. Paling pantas.

Kadang aku rasa suka sangat baca novel cinta. Tapi tak berkesempatan nak habiskan baca Juara Carta Hati. Alaf 21.

Tak sempat nak bagitau korang aku pergi beli buku novel ni. Semua gara-gara Si Amalina donut pelangi. Haha dahlah duit makin surut ni. Nafsu masih membuak-buak.

Aku kadang rasa nak tampar diri sendiri sebab asyik ikutkan nafsu je bila berbelanja. Mahunya bankrap awal-awal kerja. Siapa nak support ni?

Pengsan=P

Apa yang penting janganlah ikutkan nafsu sangat. Nanti merana hidup. Tak sanggup.

7 comments:

niena shopping2u said...

hehehe.. jgn tampo diri sndiri, meh sy tampa kn heheheh..

sergeant keroro said...

lagu pe? cinta teragung? haha

tak tahu tak tahu

p/s : hatimu hatiku, hatiku hatiku :P

CikMiMiey said...

Lagu Kisah Hati Alyah – Kisah Kita (Lagu Tema OST Stanza Cinta TV3)
kan ? hehe
baru je downlod ritu gara2 jatuh cinta mau layann..huahahaa^^

Atiqah Sa'ahiry said...

sapa nak support iffa,, ma dan pa ifa..

kita pun xde duit..tapi teringin nak shopping buku jenis selain dari novel, sebb novel online ada bukan tidak layan sangat.

novel lafazkan kalimah cintamu pun xbaca2 g..

teringin nak beli buku Mekah dan Madinah..kt mph..SACC s.alam..ahha..kat melaka ne..xcari lah pulak..nak jugak shopping..walaupun duit xde n bila duit habis kerana shopping buku, sangguplah puasa..hhaaa..cara kitalah..

JIJI YU said...

aku dgr nasyid je epah oit

aimie amalina said...

kisah hati! heee

cik pulau said...

btol tu.. ost stanza cinta..
hehe..hebat cik mimiey..


jelez nya sume orang baca novel...
mana la nak rompak duit nak beli hlovate ni.. hahaha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers